Technische klantenservice - Coole scale-up in Utrecht (part-time)

Who are we?

Ons superleuke, enthousiaste en soms ook gekke team is al één goede reden om bij ons te solliciteren! Maar als Medewerker Customer Support ga je ook veel leren over IT, hoe webshops werken en je ontwikkelt jezelf in klanten professioneel te woord staan. Je werkt in een team van 25 enthousiaste studenten en starters die hun uiterste best doen klanten te helpen, maar ook enorm bijdragen aan onze sfeer. Misschien zit jij binnenkort wel in ons tompoucen comité, ben je het orakel, organiseer je het volgende FIFA toernooi of neem jij het initiatief voor de kledingruil? Maar nu eerst meer informatie over wat je écht gaat doen.

Wat ga jij doen?

Channable is een online programma waarmee eigenaren van webshops eenvoudig hun producten kunnen verkopen op websites zoals Marktplaats, eBay en Bol.com. Onze klanten stellen vragen per mail en telefoon die jij gaat beantwoorden. Dit kan variëren van een eenvoudige beginnersvraag van een kleine webshop tot vragen over het gebruik van een specifieke functionaliteit van onze tool, of een bepaalde foutmelding bij een grote winkelketen. Daarnaast zet je voor nieuwe klanten hun eerste feed op (wat dit precies is gaan we je leren) en leg je hen telefonisch uit hoe je dit hebt gedaan. Je spreekt met zowel technisch onderlegde als niet-technisch onderlegde klanten, dus pas je verhaal aan op het kennisniveau van de klant. Weet je nog niks over feeds, APIs en Google Ads? Dat maakt helemaal niks uit! We begrijpen dat je onze tool nog niet kent en daarom start je de eerste weken met een uitgebreide training zodat je na een week de telefoon op durft te nemen.

In de Benelux zijn wij marktleider en daarom zijn de meeste belletjes afkomstig uit de Benelux. Een aantal weken geleden is Channable overseas gegaan en zijn we ook actief in de US. Dit doen we vanuit ons kantoor in Utrecht, dus daarom kun je ‘s avonds ook vragen uit de US krijgen. Superleuk toch om onderdeel te zijn van een internationale organisatie? 

Ons team

Wij zijn een jonge organisatie met een team van 90 medewerkers bestaande uit 19 nationaliteiten. Channable heeft naast een Support-afdeling ook een Sales en Marketing afdeling die zich richt op verschillende landen in Europa en tegenwoordig ook op de VS. Onze Development-afdeling zorgt voor verdere verbetering van onze tool en interne processen. Je zult veel samenwerken met onze Integrations-afdeling, die helpt bij ingewikkelde vragen. Tenslotte zorgt Operations voor taken als de betaling van je salaris, goede interne communicatie, een uitstekende lunch en wordt er kritisch nagedacht over mogelijke verbeteringen. Wat ons team kenmerkt? Gezellig, hardwerkend, positief en altijd in voor iets leuks of mafs! Zie ook onze Instagram-pagina.

Job description

Werkdagen, tijden en locatie

Op dit moment zoeken wij vanaf januari een collega die minimaal 2 vaste dagen per week beschikbaar is voor minimaal 6 maanden. Onze diensten zijn van 09:00 - 18:00 uur op maandag tot en met vrijdag. Verder hebben we avondshifts van 14:00 - 23:00 uur van maandag tot en met donderdag . Tijdens jouw werkdagen zorgen wij voor een heerlijke lunch (of diner); ruime keuze, snacks, soep en je kunt zo aanschuiven! Ideaal toch? Je werkt vanuit ons prachtige monumentale pand op Janskerkhof. De afdeling is recentelijk opgeknapt en je waant je in de jungle, genoeg groen dus! Ondanks deze kantoorbaan blijf je lekker fit door onze zit-sta bureau’s, ping-pongtafel, maandelijkse massage en sportclubs (wielrennen, voetballen, hardlopen en meer).

En wat bieden wij nog meer?

  • Een goed salaris :-)

Waar zijn wij naar op zoek?

  • (Ex-)student aan het HBO/WO
  • Goede sociale vaardigheden, een professionele houding en een servicegerichte instelling
  • Iemand die graag in een team werkt
  • Beschikbaarheid van minimaal 2 dagen per week (09:00 - 18:00 uur of 14:00 - 23:00 uur) gedurende 12 maanden

Veel van onze huidige collega's geven hun tussenjaar een leuke invulling, komen net van het HBO of de Universiteit of volgen een deeltijdstudie en zochten een relevante (bij)baan met uitdaging.

Procedure

Reageer via onderstaande button. Binnen 1 week laten we je weten of we je uitnodigen voor een gesprek met Stephanie (Manager Support) en Marloes (HR).