Technische Customer Support - bijbaan bij een topbedrijf voor naast je studie!

Who are we?

Lekker op je sneakers naar je werk, energie krijgen van leuke collega’s en plezier hebben in je werk? Dat kan bij Channable! Bij Channable geniet je van de informele start-up vibe maar ben je ook onderdeel van een professioneel en wereldwijd groeiend bedrijf. We bestaan pas 7 jaar maar in deze korte tijd zijn we marktleider geworden en is ons internationale team uitgegroeid tot meer dan 150 enthousiaste collega's! Ons kantoor is gevestigd in een monumentaal pand in het centrum van Utrecht, waar we elke dag met plezier werken.

Job description

Wat ga je precies doen?

Channable is een online programma waarmee eigenaren van webshops eenvoudig hun producten kunnen verkopen op websites zoals Amazon, eBay en Bol.com. Onze klanten stellen vragen per mail en telefoon die jij gaat beantwoorden. Waarover? Dit kan variëren van een eenvoudige beginnersvraag van een kleine webshop tot vragen over het gebruik van een specifieke functionaliteit van onze tool, of een bepaalde foutmelding bij een grote winkelketen. Daarnaast zet je voor nieuwe klanten hun eerste feed op (wat dit precies is gaan we je leren) en leg je hen telefonisch uit hoe je dit hebt gedaan. Je spreekt met zowel technisch onderlegde als niet-technisch onderlegde klanten, dus past je verhaal aan op het kennisniveau van de klant. Weet je nog niks over feeds, APIs en Google Ads? Dat maakt helemaal niks uit! We begrijpen dat je onze tool nog niet kent, je hebt daarom een heel team aan collega's die jou daarbij gaat helpen.

In de Benelux zijn wij marktleider en daarom zijn de meeste belletjes afkomstig uit de Benelux. Een jaar geleden is Channable overseas gegaan en zijn we ook actief in de US. Dit doen we vanuit ons kantoor in Utrecht, dus daarom kun je ‘s avonds werken als je wil (je weet wel, tijdsverschil). Superleuk toch om onderdeel te zijn van een internationale organisatie? Zie ook onze Instagram-pagina en de pagina over Channable's culture.

Wie ben jij?

Jij houdt van puzzelen! Je vind het leuk om op één dag verschillende klanten te woord te staan met ieder hun eigen unieke vraag. Niks geeft jou zo'n kick als een klant die blij is met wat jij voor ze hebt gefixt. Collega's zijn voor jou niet alleen mensen met wie je werkt, maar ook mensen waarmee je graag omgaat. En een beetje georganiseerde chaos om je heen vind jij geen probleem (ik waarschuw je alvast, Crazy Friday heet niet voor niets zo bij ons!). Daarnaast hebben we ook nog een paar praktische puntjes:

  • Je bent beschikbaar voor minimaal 2 dagen per week;
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 12 maanden. Het duurt even voor je de tool onder de knie hebt;
  • Het is handig als je in of dichtbij Utrecht woont.

What's in it for me?

  • Een startsalaris van €12,50 - €13,25 per uur;
  • Een unieke en informele bedrijfscultuur;
  • Een platte organisatie die openstaat voor jouw ideeën;
  • Een goede portie verantwoordelijkheid;
  • Wanneer je op kantoor werkt: dagelijks een verse, uitgebreide en gratis lunch! Daarnaast zijn onze koelkasten altijd gevuld met drankjes en zijn er genoeg (gezonde) snacks;
  • Gratis yoga lessen, massages, sport clubs, of relax met een potje FIFA, Mario Kart of ping-pong.

"Ik weet nog toen ik een jaar geleden het kantoor van Channable binnenliep omdat ik een bijbaan zocht als student in de ICT. Een jaar later, werk ik er nog steeds 2 dagen in de week met veel plezier! Ik hou van het feit dat Channable een super jong en creatief tech bedrijf is. Channable heeft een top team waar je veel verschillende mensen tegenkomt van allerlei achtergronden. Ook herinner ik me nog de leuke activiteiten die voor COVID plaatsvonden. Zo dronk ik elke vrijdag wel een biertje aan de Channabar en deden we in de middag spelletjes met collega's in het gamehok!"

- Michael, Technical Support Employee Benelux at Channable.

Klinkt goed?

Reageer via onderstaande button. Binnen 1 week laten we je weten of we je uitnodigen voor een online gesprek met Jorg (Teamlead Support) en Britt (HR). Als je bij ons start, zorgen we voor een uitgebreide online trainingsperiode zodat je snel zelfstandig aan de slag kunt. Voorlopig werken we zo veel mogelijk thuis, maar we hopen snel weer met z'n allen op kantoor te werken. Wel zo leuk toch?

Contact by job agencies and recruiters will not be appreciated. Each recruiter or headhunter who approaches us agrees with a donation of € 250,- for Make-A-Wish.