Technische Customer Support Benelux

Who are we?

Lekker op je sneakers naar kantoor? Onze informele en dynamische sfeer is al één goede reden om bij ons te solliciteren! Maar bij onze technische support ga je ook veel leren over ecommerce, IT en je ontwikkelt jezelf in klanten professioneel te woord staan. Je werkt in een team van 40 internationale professionals en studenten die hun uiterste best doen klanten te helpen, maar ook enorm bijdragen aan onze sfeer. Kom jij ons team versterken?

Job description

Wat ga jij doen?

Channable is een online programma waarmee eigenaren van webshops eenvoudig hun producten kunnen verkopen op websites zoals Marktplaats, eBay en Bol.com. Onze klanten stellen vragen per mail en telefoon die jij gaat beantwoorden. De vragen kunnen variëren. Van eenvoudige beginnersvragen van een kleine webshop tot vragen over het gebruik van een specifieke functionaliteit van onze tool, of een bepaalde foutmelding bij een grote winkelketen. Daarnaast zet je voor nieuwe klanten hun eerste feed op en en geef je ze later telefonisch een walktrough om te bespreken wat je hebt gedaan. Je spreekt met zowel technisch onderlegde als niet-technisch onderlegde klanten, dus pas je verhaal aan op het kennisniveau van de klant. Weet je nog niks over feeds, APIs en Google Ads? Dat maakt helemaal niks uit! We begrijpen dat je onze tool nog niet kent en daarom start je de eerste weken met een uitgebreide training.

Wie ben jij?

Je bent gek op puzzelen en ziet verbanden in een oogwenk. Daarnaast heb je goede sociale vaardigheden en weet jij jouw taal en toon aan te passen aan het niveau van de klant. In ons team vinden we het super belangrijk dat iedereen elkaar helpt. We zoeken dus een echte teamplayer, want alleen ga je het niet redden in deze functie. Voor jou is een bedrijf méér dan alleen een plek om te werken; je wilt er ook een mooie tijd van maken met je collega's. Denk je nu; dat klinkt allemaal leuk, maar ik mis die technische kennis? Dat is geen probleem! Wij hebben er het absolute vertrouwen in dat wij je alle ins en outs van onze tool kunnen leren. Wat we praktisch nog wel van je verwachten:

  • Je schrijft en spreekt vloeiend Nederlands;
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 4 dagen per week.

Veel van onze huidige collega's hebben net hun studie afgerond, of volgen een deeltijdstudie en zochten een relevante (bij)baan met uitdaging. Dit is een mooie startersbaan, waarbij je veel leert over e-commerce en IT. Ontwikkel jij je snel en laat je zien wat je in huis hebt? Dan kun je doorgroeien naar een senior positie, met meer verantwoordelijkheden. Denk hierbij aan zogenaamde Oracle shifts, het trainen van nieuwe collega’s of wellicht wil je je meer focussen op het creëren van content voor onze online hulpbronnen.

Ons team

Wij zijn een jonge organisatie met een team van meer dan 100 medewerkers bestaande uit mensen van over de hele wereld, normaliter allemaal werkzaam vanuit ons prachtige pand aan Janskerkhof. Nu werken we allemaal thuis, maar wat ons nog steeds kenmerkt? Plezier, hardwerkend, positief en altijd in voor leuke activiteiten! Zie ook onze Instagram-pagina.

En wat bieden wij nog meer?

  • Een startsalaris van 2.250 tot 2.450 euro (op basis van 40 uur);
  • Een unieke en informele bedrijfscultuur;
  • Een platte organisatie die openstaat voor jouw ideeën;
  • Een goede portie verantwoordelijkheid;
  • Hopelijk snel weer een dagelijke verse, uitgebreide en gratis lunch! Daarnaast zijn onze koelkasten altijd gevuld met drankjes en zijn er genoeg (gezonde) snacks;
  • Gratis (online) yoga lessen, sport clubs en gezellige online activiteiten! 

"Ik weet nog toen ik een jaar geleden het kantoor van Channable binnenliep omdat ik een bijbaan zocht als student in de ICT. Een jaar later, werk ik er nog steeds 2 dagen in de week met veel plezier! Ik hou van het feit dat Channable een super jong en creatief tech bedrijf is. Channable heeft een top team waar je veel verschillende mensen tegenkomt van allerlei achtergronden. Ook herinner ik me nog de leuke activiteiten die voor COVID plaatsvonden. Zo dronk ik elke vrijdag wel een biertje aan de Channabar en deden we in de middag spelletjes met collega's in het gamehok!"

- Michael, Technical Support Employee Benelux at Channable.

Klinkt interessant?

Reageer (in het Nederlands) via onderstaande button en binnen 1 week laten we je weten of we je uitnodigen voor een online gesprek met Jorg (Teamlead Support) en Mart (HR). Als je bij ons start, zorgen we voor een uitgebreide (online) trainingsperiode zodat je snel zelfstandig - en voorlopig thuis - aan de slag kunt. De startdatum is zo snel mogelijk, per elke 1e van de maand ben je van harte welkom.