Skip to content

Technische Customer Support Benelux - ideale startersbaan!

Netherlands, UtrechtSupport

Job description

Lekker op je sneakers naar kantoor, samenwerken met toffe collega’s en Crazy Fridays? Onze chille werksfeer is al één goede reden om te solliciteren, maar bij onze technische support ga je ook veel leren over ecommerce en IT. Bij Channable geniet je van de informele start-up vibe maar ben je ook onderdeel van een professioneel en wereldwijd groeiend bedrijf. We bestaan pas 7 jaar, maar in deze korte tijd zijn we marktleider geworden in de Benelux en is ons internationale team uitgegroeid tot ongeveer 180 enthousiaste collega's! 


Job requirements

Wat ga jij doen?

Channable is een online programma waarmee eigenaren van webshops eenvoudig hun producten kunnen verkopen op websites zoals Marktplaats, eBay en Bol.com. Onze klanten stellen vragen per mail en telefoon die jij gaat beantwoorden. De vragen kunnen variëren. Van eenvoudige beginnersvragen van een kleine webshop tot vragen over het gebruik van een specifieke functionaliteit van onze tool, of een bepaalde foutmelding bij een grote winkelketen. Daarnaast zet je voor nieuwe klanten hun eerste feed op en en geef je ze later telefonisch een walktrough om te bespreken wat je hebt gedaan. Je spreekt met zowel technisch onderlegde als niet-technisch onderlegde klanten, dus pas je verhaal aan op het kennisniveau van de klant. Weet je nog niks over feeds, APIs en Google Ads? Dat maakt helemaal niks uit! We begrijpen het als je onze tool nog niet kent en daarom start je de eerste weken met een uitgebreide training.

Wie ben jij?

Je bent gek op puzzelen en ziet verbanden in een oogwenk. Daarnaast heb je goede sociale vaardigheden en weet jij jouw taal en toon aan te passen aan het niveau van de klant. In ons team vinden we het super belangrijk dat iedereen elkaar helpt. We zoeken dus een echte teamplayer, want alleen ga je het niet redden in deze functie. Voor jou is een bedrijf méér dan alleen een plek om te werken; je wilt er ook een mooie tijd van maken met je collega's. Wat we praktisch nog wel van je verwachten:

  • Je schrijft en spreekt vloeiend Nederlands;
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 4 dagen per week.

Veel van onze huidige collega's hebben net hun studie afgerond, of volgen een deeltijdstudie en zochten een relevante (bij)baan met uitdaging. Dit is een mooie startersbaan, waarbij je veel leert over e-commerce en IT. Ontwikkel jij je snel en laat je zien wat je in huis hebt? Dan kun je doorgroeien naar een senior positie, met meer verantwoordelijkheden. Denk hierbij aan 'Oracle shifts', het trainen van nieuwe collega’s of wellicht wil je je meer focussen op het creëren van content voor onze online hulpbronnen.

Ons team

Zoals je waarschijnlijk wel hebt gezien; wij zijn een jonge organisatie met een super divers team van ongeveer 150 medewerkers. Normaliter werken we allemaal vanuit ons prachtige pand in het centrum van Utrecht. Ondanks onze verschillende achtergronden hebben we allemaal dezelfde open mindset en willen wij de #1 ecommerce tool wereldwijd worden! Zie ook onze Instagram-pagina en de pagina over Channable's culture.

Nog niet overtuigd? Nou dan hebben we nog dit voor je:

  • Een startsalaris van 2.350 tot 2.500 euro (op basis van 40 uur);
  • Een unieke en informele bedrijfscultuur;
  • Een platte organisatie die je stimuleert om jouw mening te delen. Jij spreekt ten slotte elke dag onze klanten;
  • Een goede portie verantwoordelijkheid;
  • Een dagelijks verse, uitgebreide lunch! Daarnaast zijn onze koelkasten altijd gevuld met drankjes en zijn er genoeg (gezonde) snacks;
  • Crazy Friday (drinks);
  • Gratis (online) yoga lessen, sport clubs en gezellige online activiteiten!

"Ik weet nog toen ik een jaar geleden het kantoor van Channable binnenliep omdat ik een bijbaan zocht als student in de ICT. Een jaar later, werk ik er nog steeds 2 dagen in de week met veel plezier! Ik hou van het feit dat Channable een super jong en creatief tech bedrijf is. Channable heeft een top team waar je veel verschillende mensen tegenkomt van allerlei achtergronden. Ook herinner ik me nog de leuke activiteiten die voor COVID plaatsvonden. Zo dronk ik elke vrijdag wel een biertje aan de Channabar en deden we in de middag spelletjes met collega's in het gamehok!"

- Michael, Technical Support Employee Benelux at Channable.

Klinkt interessant?

Reageer (in het Nederlands) via onderstaande button en binnen 1 week laten we je weten of we je uitnodigen voor een online gesprek met Bart (Teamlead Support) en Britt (HR). Als je bij ons start, zorgen we voor een uitgebreide (online) trainingsperiode zodat je snel zelfstandig aan de slag kunt. De startdatum is zo snel mogelijk, per elke 1e van de maand ben je van harte welkom.

or

Channable