Technische Customer Support Benelux

Who are we?

Ons super leuke, enthousiaste en soms ook gekke internationale team is al één goede reden om bij ons te solliciteren! Maar als Technical Support ga je ook veel leren over IT, hoe webshops werken en je ontwikkelt jezelf in klanten professioneel te woord staan. Je werkt in een team van 30 enthousiaste professionals en studenten die hun uiterste best doen klanten te helpen, maar ook enorm bijdragen aan onze sfeer. Ben jij die professional die ons team komt versterken?

Wat ga jij doen?

Channable is een online programma waarmee eigenaren van webshops eenvoudig hun producten kunnen verkopen op websites zoals Marktplaats, eBay en Bol.com. Onze klanten stellen vragen per mail en telefoon die jij gaat beantwoorden. Dit kan variëren van een eenvoudige beginners vraag van een kleine webshop tot vragen over het gebruik van een specifieke functionaliteit van onze tool, of een bepaalde foutmelding bij een grote winkelketen. Daarnaast zet je voor nieuwe klanten hun eerste feed op en en geef je ze later telefonisch een walktrough om te bespreken wat je hebt gedaan. Je spreekt met zowel technisch onderlegde als niet-technisch onderlegde klanten, dus pas je verhaal aan op het kennisniveau van de klant. Weet je nog niks over feeds, APIs en Google Ads? Dat maakt helemaal niks uit! We begrijpen dat je onze tool nog niet kent en daarom start je de eerste weken met een uitgebreide training zodat je na een week gelijk al aan de slag kan.

Job description

Ons team

Wij zijn een jonge organisatie met een team van meer dan 100 medewerkers bestaande uit 24 nationaliteiten, normaliter allemaal werkzaam vanuit ons prachtige pand aan Janskerkhof. Nu werken we allemaal thuis, maar wat ons nog steeds kenmerkt? Gezellig, hardwerkend, positief en altijd in voor iets leuks of mafs! Zie ook onze Instagram-pagina.

En wat bieden wij nog meer?

 • Een startsalaris van 2.250 tot 2.450 euro (op basis van 40 uur);
 • Een unieke en informele bedrijfscultuur;
 • Een platte organisatie die openstaat voor jouw ideeën;
 • Een goede portie verantwoordelijkheid;
 • Hopelijk snel weer een dagelijke verse, uitgebreide en gratis lunch! Daarnaast zijn onze koelkasten altijd gevuld met drankjes en zijn er genoeg (gezonde) snacks;
 • Gratis (online) yoga lessen, sport clubs en gezellige online activiteiten! 

Waar zijn wij naar op zoek?

Denk je; wat een leuke functie maar ik mis die technische kennis? Dat is geen probleem! Wij hebben er het absolute vertrouwen in dat wij je alle ins en outs van onze tool kunnen leren. Zolang je je maar kan vinden in onderstaande punten:

 • Recent afgestudeerd HBO of WO en je spreekt vloeiend Nederlands;
 • Analytisch ingesteld; jij bent gek op puzzelen en ziet de verbanden in een oogwenk;
 • Goede sociale vaardigheden, een professionele houding en een servicegerichte instelling;
 • Een echte teamplayer, want alleen ga je het niet redden in deze functie;
 • Beschikbaarheid van minimaal 4 dagen per week.

Veel van onze huidige collega's geven hun tussenjaar een leuke invulling, komen net van het HBO of de Universiteit of volgen een deeltijdstudie en zochten een relevante (bij)baan met uitdaging. Een mooie startersbaan, waarbij je veel leert over e-commerce en IT. Ontwikkel jij je snel en laat je zien wat je in huis hebt? Dan kun je doorgroeien naar een senior positie, met meer verantwoordelijkheden. Denk hierbij aan Oracle shifts, het trainen van nieuwe collega’s of wellicht wil je je meer focussen op het creëren van content voor onze online hulpbronnen.

Procedure

Reageer (in het Nederlands) via onderstaande button en binnen 1 week laten we je weten of we je uitnodigen voor een online gesprek met Jorg (Teamlead Support) en Mart (HR). Als je bij ons start, zorgen we voor een uitgebreide online trainingsperiode zodat je snel zelfstandig - en voorlopig thuis - aan de slag kunt. De startdatum is zo snel mogelijk, per elke 1e van de maand ben je van harte welkom.