Talent Acquisition Specialist bij een internationale scale-up!

Who are we?

Op je sneakers naar kantoor, een verse bonen koffie erbij en je bent klaar om aan de slag te gaan met de internationale groei van Channable! Jij bent dé recruitment expert die nieuw (internationaal) talent aan gaat trekken. Jij weet dat je niet kunt wachten op kandidaten, dus jij bent creatief in het werven van de beste en leukste kandidaat. Nog niet alles is set in stone; er is nog veel te verbeteren!. Klinkt dat als een mooie uitdaging voor jou? Lees dan verder.

Wie zijn wij?

Channable is 7 jaar geleden opgericht als dE software voor marketeers. Inmiddels zijn we in Nederland marktleider en hebben we de ambitie de rest van de wereld te veroveren. Inmiddels hebben we diverse kantoren in het buitenland (Duitsland, Spanje, US) waar jij ook voor aan de slag gaat. Wij werken met 150 enthousiaste collega’s bestaande uit 25 nationaliteitenOns team bestaat uit echte salestijgers, creatieve marketeers, briljante developers en enthousiaste supportmedewerkers. Werken bij Channable betekent een informele sfeer, internationale collega’s en een start-up mentaliteit waar veel ruimte is voor eigen inbreng en gezelligheid!

Je werkt samen met vier enthousiaste HR collega’s en onze team leads. Momenteel doet HR recruitment, maar door onze groei neemt het aantal vacatures toe en zoeken wij iemand die zich gaat focussen op recruitment. Je gaat aan de slag met vacatures voor Marketing, Sales en Development. Daarnaast ga je met nieuwe posities aan de slag. 

Job description

Wat ga je doen?

Jij bent hét gezicht van Channable voor onze potentiële toekomstige medewerkers! Als ambassadeur van Channable weet jij met jouw enthousiasme, openheid en gedrevenheid om nieuwe collega’s aan ons te binden. Hoe je dat doet? Dat maakt eigenlijk niet uit, als het maar lukt. Daar krijg je dus veel vrijheid in. Duidelijk is wel dat je proactief kandidaten zal moeten gaan benaderen en (i.s.m. Marketing) zal moeten nadenken over hoe we ons beter kunnen positioneren als aantrekkelijk werkgever. 

We werken zelden met werving & selectiebureaus, wat voor jou het des te uitdagender maakt om de juiste (internationale) kandidaten te vinden. Welke wervingsstrategieën of platformen je daarvoor inzet om de juiste doelgroep te benaderen? Dat weet jij gelukkig als geen ander.

In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor;

 • Het sourcen en benaderen van kandidaten via (social) media kanalen zoals LinkedIn.

 • Het fungeren als sparring partner voor management o.g.v. recruitment.

 • Het coördineren en organiseren van het hele selectieproces; je doet o.a. telefonische screenings, voert sollicitatiegesprekken, wijst kandidaten af en nodigt ze uit en bereidt aanbiedingen voor.

 • Per doelgroep de juiste wervingsstrategieën en -kanalen bedenken (bijv. events, marketing campagnes, samenwerkingen met scholen en verenigingen etc).

 • Employer Branding en positionering van Channable als aantrekkelijk werkgever.

Wie ben jij?

Boven alles vinden we het belangrijk dat in contact zijn met mensen jou energie geeft. Jij past met je creatieve, proactieve en enthousiaste persoonlijkheid perfect in ons team. Daarnaast moet je uiteraard een passie hebben voor recruitment. Je krijgt energie van mensen enthousiasmeren en vacatures vervullen.

Meer praktisch gezien zoeken wij iemand:

 • Het liefst minimaal 4 jaar ervaring met recruitment, maar je kunt solliciteren vanaf 2 jaar.

 • Met ervaring met proactief recruiten; (boolean)sourcing op Linkedin en andere platformen.

 • Ervaring met Employer Branding is een pré. Heb je dat niet? Dan wel interesse om je hierin verder te verdiepen.

 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar.

 • Die vloeiend Nederlands én goed Engels spreekt (Engels is onze voertaal).

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Naast een salaris tot €3.700 bruto o.b.v. 40 uur en tenminste 25 vakantiedagen, een perfecte work-life balance, flexibele werktijden en een bedrijfsbrede bonus die op kan lopen tot 10% van je jaarsalaris.
 • Een uitgebreide onboarding zodat je de tool én je nieuwe collega’s leert kennen en je je snel thuis zult voelen;

 • Onderdeel zijn van een ‘platte’ organisatie met korte lijntjes, vrijheid in je functie, snel verantwoordelijkheid en een team dat openstaat voor jouw ideeën.

 • Een werkplek in ons sfeervolle pand in het centrum van Utrecht, waar je dagelijks een verzorgde lunch hebt. Het blijft niet bij lunch; onze heldin Alaa legt ons verder in de watten! Benieuwd? Check onze Instagram!

 • De mogelijkheid om twee tot drie dagen per week vanuit huis te werken.

 • Vele extra arbeidsvoorwaarden: gratis Yoga-lessen, massages, een eigen bar, korting op sportclubs en een game kelder. Misschien heb jij nog meer ideeën?

Procedure

Klinkt goed? Verstuur dan snel je CV en motivatiebrief of -video via onderstaand sollicitatieformulier. We zijn benieuwd wat je aanspreekt in de baan en Channable, wat jij toe gaat voegen en waarom we jou moeten ontmoeten. De startdatum is in overleg, bij voorkeur zo snel mogelijk. De procedure bestaat uit 2 gesprekken. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan even contact op met Marloes (marloes@channable.com).


Contact by job agencies and recruiters will not be appreciated. Each recruiter or headhunter who approaches us agrees with a donation of € 250,- for Make-A-Wish.