Senior Customer Success Manager Benelux

Who are we?

Wie zijn wij?

Bij Channable geniet je van de informele start-up vibe maar ben je ook onderdeel van een professioneel en wereldwijd groeiend bedrijf. We bestaan pas 7 jaar maar in deze korte tijd zijn we marktleider geworden en is ons internationale team uitgegroeid tot meer dan 160 enthousiaste collega's! Ons kantoor is gevestigd in een monumentaal pand in het centrum van Utrecht, waar we (normaal gesproken) elke dag met plezier werken. Om onze positie als marktleider in de Benelux verder te verbeteren, zoeken wij een Senior Customer Success Manager om onze al zeer tevreden klanten nóg blijer te maken.

Job description

Wat ga je precies doen?

Channable heeft een te gek product en dat is op verschillende markten al bewezen. Onze grootste markt is de Benelux en dit wordt jouw speelveld. Het is aan jou om samen met je team hier een nog groter succes van te maken. Al snel krijg jij de verantwoordelijkheid voor onze klanten, waaronder grote merken die je in elke winkelstraat tegenkomt. Jij bent het aanspreekpunt, dé Channable-expert en weet hen keer op keer te verbazen met jouw uitstekende hulp en kennis. Je gaat een belangrijke rol spelen in het behouden en verder verbeteren van de tevredenheid van onze klanten en partners. Dit doe je onder andere door de volgende werkzaamheden:

 • Regelmatig klanten en partners bezoeken om feedback te krijgen en zo onze tool en service nóg beter te maken;

 • Strategische gesprekken voeren met de klanten in jouw portfolio om samen tot de beste online marketing strategie te komen;

 • Trainingen verzorgen op ons kantoor en bij onze klanten en partners;

 • Zoeken naar mogelijkheden voor upsell, er is nog veel te winnen!

 • In samenwerking met onze marketeer inspringen op mogelijkheden voor een blog, webinars met klanten en het publiceren van success stories.

Wat maakt deze rol een senior rol? Wij zijn op zoek naar een collega met minimaal 5 jaar ervaring in Customer Success in onze branche, zodat je startende collega's kunt coachen en met jouw kennis en ervaring de afdeling naar het volgende level kunt brengen. Daarnaast kun jij de verantwoordelijkheid krijgen voor grote internationale accounts. 

Wie ben jij?

We vinden het allereerst belangrijk dat in contact zijn met klanten jou energie geeft en je een eigen visie hebt op Customer Success hebt ontwikkeld. Daarnaast pas jij met je creatieve, proactieve en enthousiaste persoonlijkheid perfect in ons team. Meer praktisch gezien zoeken wij iemand:

 • Met minimaal 5 jaar ervaring in Customer Success, bij voorkeur in online marketing of e-commerce. Ervaring in onze branche is zeker een pré;
 • Die sociaal, overtuigend en energiek is;
 • Met minimaal een afgeronde HBO opleiding – bijvoorbeeld in de richting van commerciële economie, (international) business of marketing;
 • Die 40 uur per week beschikbaar is, bij voorkeur zo snel mogelijk;
 • Goed Engels spreekt om goed te kunnen samenwerken met ons internationale team;
 • Met een rijbewijs.

Wat bieden we jou naast het salaris?

 • Een uitgebreide onboarding zodat je de tool én je nieuwe collega’s goed leert kennen en je je snel thuis zult voelen;
 • Een unieke en informele company culture;
 • Een platte organisatie die openstaat voor jouw ideeën;
 • Veel eigen verantwoordelijkheid;
 • Iedere dag dat je op kantoor werkt een dagelijks verse, uitgebreide en gratis lunch! Daarnaast zijn onze koelkasten altijd gevuld met drankjes en zijn er genoeg (gezonde) snacks;
 • Great working conditions: gratis Yogalessen, massages, korting op sport clubs, of relax met een potje FIFA of Mario Kart.

Procedure

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief of -video (in het Nederlands) via onderstaand sollicitatieformulier op. We zijn benieuwd wat je aanspreekt in de baan en Channable, wat jij toe gaat voegen en waarom we jou moeten ontmoeten. De startdatum is in overleg, bij voorkeur zo snel mogelijk. De procedure bestaat uit een telefonische kennismaking en 2 sollicitatiegesprekken. Heb je nog vragen over de vacature? Contact dan Tim via tim.vanlindenberg@channable.com. 


Contact by job agencies and recruiters will not be appreciated. Each recruiter or headhunter who approaches us agrees with a donation of € 250,- for Make-A-Wish.