Senior Customer Success Manager Benelux

Who are we?

Wie zijn wij?

Bij Channable geniet je van de informele start-up vibe maar ben je ook onderdeel van een professioneel en wereldwijd groeiend bedrijf. We bestaan pas 6 jaar maar in deze korte tijd zijn we marktleider geworden en is ons internationale team uitgegroeid tot meer dan 100 enthousiaste collega's! Ons kantoor is gevestigd in een monumentaal pand in het centrum van Utrecht, waar we (normaal gesproken) elke dag met plezier werken. Om onze positie als marktleider in de Benelux verder te verbeteren, zoeken wij een Senior Customer Success Manager om onze al zeer tevreden klanten nóg blijer te maken.

Job description

Jouw rol

Al snel krijg jij de verantwoordelijkheid voor onze klanten, waaronder grote (internationale) merken die je in elke winkelstraat tegenkomt. Als Senior Customer Success Manager zorg je voor het verwelkomen van nieuwe klanten, het trainen van onze partners en het behouden van huidige klanten. Jij bent het aanspreekpunt, dé Channable-expert en weet hen keer op keer te verbazen met jouw uitstekende hulp en kennis. Je gaat een belangrijke rol spelen in het behouden en verder verbeteren van de tevredenheid van onze klanten en partners. De eerste weken word je goed getraind en stellen alle afdelingen zich aan je voor zodat je collega’s leert kennen en je je snel thuis voelt.

Wat ga je precies doen?

 • Normaliter bezoek je regelmatig onze klanten en partners om feedback te krijgen en zo onze tool en service nóg beter te maken, maar voorlopig doen we dat online;
 • Als Channable-expert ga jij trainingen verzorgen voor onze klanten en partners;
 • Zoeken naar mogelijkheden voor upsell, er is nog veel te winnen!
 • In samenwerking met onze marketeer inspringen op mogelijkheden voor een blog, webinars met klanten en het publiceren van success stories.

Wat maakt deze rol een senior rol? Wij zijn op zoek naar een collega met minimaal 5 jaar ervaring in Customer Success in onze branche, zodat je startende collega's kunt coachen en met jouw kennis en ervaring de afdeling naar het volgende level kunt brengen. Daarnaast kun jij de verantwoordelijkheid krijgen voor grote internationale accounts. 

Wie ben jij?

We vinden het allereerst belangrijk dat in contact zijn met klanten jou energie geeft en je een eigen visie hebt op Customer Success hebt ontwikkeld. Daarnaast pas jij met je creatieve, proactieve en enthousiaste persoonlijkheid perfect in ons team. Meer praktisch gezien zoeken wij iemand:

 • Met minimaal 5 jaar ervaring in Customer Success, bij voorkeur in online marketing of e-commerce. Ervaring in onze branche is zeker een pre;
 • Die sociaal, overtuigend en energiek is;
 • Met minimaal een afgeronde HBO opleiding – bijvoorbeeld in de richting van commerciële economie, (international) business of marketing;
 • Die 40 uur per week beschikbaar is, bij voorkeur zo snel mogelijk;
 • Vloeiend Engels spreekt om goed te kunnen samenwerken met ons internationale team;
 • Met een rijbewijs.

Wat bieden we jou naast het salaris?

 • Een unieke en informele company culture;
 • Een platte organisatie die openstaat voor jouw ideeën;
 • Een goede portie verantwoordelijkheid;
 • Zodra we weer op kantoor zijn een dagelijks verse, uitgebreide en gratis lunch! Daarnaast zijn onze koelkasten altijd gevuld met drankjes en zijn er genoeg (gezonde) snacks;
 • Great working conditions: gratis Yogalessen, massages, sport clubs, of relax met een potje FIFA of ping-pong.

Procedure

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief of -video (in het Nederlands) via onderstaand sollicitatieformulier op. Solliciteer voor maandag 25 januari 2021 en we komen er diezelfde week bij je op terug. We zijn benieuwd wat je aanspreekt in de baan en Channable, wat jij toe gaat voegen en waarom we jou moeten ontmoeten. De startdatum is in overleg, bij voorkeur zo snel mogelijk. De procedure bestaat uit een telefonische kennismaking met Marloes (HR), vervolgens 2 (online) gesprekken en een office tour als je dit leuk vindt. Heb je nog vragen over de vacature? Contact dan Marloes via marloes@channable.com. 

  Contact by job agencies and recruiters will not be appreciated. Each recruiter or headhunter who approaches us agrees with a donation of € 250,- for Make-A-Wish.